lördag 3 oktober 2009

Dagens väder: Soligt och 19 grader mitt på dagen, men på morgonen var det nästan läge för långkalsonger, brrrrrrrrrrrrr.


Våra lagresultat. För Elins del är det nog tur att tävlingen är slut, för det verkar bara bli värre och värre. Som helhet är vi väldigt nöjda med spelet.



Dagens överraskning: Vad vi inte visste var att det var utslagning innan finalen. Som tur var hade vi gått vidare, eftersom vi var bland de 6 bästa.



Här är vår italienska kock, Giovanni. Han var snäll och kokade ägg till oss när vi skulle upp i gryningen och ville ha frukost innan köket hade öppnat.



Vår superba frukost. Tack vare att vi gick med på "brickfrukost" slapp kocken gå upp och han bjuder oss på en drink i kväll.



Det är inte bara Elin som fryser. Även bandomaren satt och huttrade i en filt. 9 grader på morgonkvisten. Så kallt har vi inte haft det på hela Liechtensteinvistelsen.



Frukost nummer 2 = bananbreak.


Frukost nummer 3. Elins pengar börjar ta slut, så hon fick ta med sig egen macka. (Priserna vid banans servering är värre än Alelyckan!). Ex: 50 cl coca-cola 26 kr. En kopp kaffe: 24 kr.



Vår nygamla beundrare. Artur Lopez hade rest ända från Portugal för att träffa oss, speciellt Linda som han hade träffat på långgolfen i Lamego.


Här byter de mail-adresser.



Linda på Tutten.



Elin och Linda har tagit sig i mål och hejar nu på Bernice som fortfarande är ute och spelar.



Vi undrade länge hur ställningen var och när några få banor återstod dök plötsligt denna tavla upp som inte sa speciellt mycket. (Under herrarnas slutrunda visades ingen tavla alls, vilket var synd då det var oerhört jämt och spännande).



1:a Effretikon, Schweiz
2:a Mainz, Tyskland
3:a Uppsala, Sverige (Heja Sverige!)
.....................
(5:a Gullbergsbro)

1:a Hardenberg, Tyskland
2:a Jönköping, Sverige
3:a Uppsala, Sverige




Gullbergsbros damlag, uppklädda för kvällens bankett i Eschen, samma ställe där invigningen ägde rum. Vi ser fram emot en trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Jag hoppas att ni får god mat på banketten. Hörde rykten om en tre rätters middag.

    SvaraRadera