fredag 2 oktober 2009

Fredag 2 oktober

Dagens väder: Bättre än väntat. De hade skämtat oss aprilo! Dagens regn blev till sol och hårdhudade människor kunde gå i t-shirt (t ex Catarina som inte ens slår sig varm).

Idag gick spelet lite trögare och vissa ingångar hade blivit mindre under natten. Konstigt... Även kopparna hade flyttat sig åt olika håll. Men vi är ändå ganska nöjda med vårat spel. Vi kämpade väl och höll humöret uppe. Vi har tappat en placering sedan igår och ligger nu sexa, men platserna ovanför är inom räckhåll (om ingångarna blir som vanligt igen). Här följer lite bilder från tävlingsdagen:


Här försöker Linda få i bollen på bana 1. Men det gick inte =(



Elin slog lite för löst på vinkeln och får nu sikta ordentligt för att få i långputten.



Bernice försöker överräcka protokollet till sin kombatant Alice Kobisch. Det är nästan svårare att bli av med protokollet än att slå en spik på Balkongen (där utdelningen är 1 på 20).


Svenske mästaren Lars Brown slår ut på Långgolfen. Notera den nya innegrejen. Vi var de enda som inte hade en sån. Men det har vi nu! (Fast våran är kortare).


En nöjd lagledare. Idag har Jönköping storspelat och avancerat till en andraplats tack vare denne man (?) Vi vill också passa på och tacka för utlåning av boll och moraliskt stöd.
Här är en del av Uppsalas supporterskara.


Efter tävlingsdagens slut fick Elin äntligen chans att addera ett nytt land på sin reselista, nämligen Österrike. Vi åkte till staden Feldkirch. Det var en fin liten stad där vi hittade en restaurang med denne lille man utanför. Wienerschnitzel for the world! Efter att ha ätit stannade vi i en affär där de hade dessa söta små pumpor!



Sedan drog vi snabbt därifrån för att hinna träna lite innan mörkrets inbrott. Tullen hann inte se våra pass och vi hann knappt få med tullgubben på kort.




Linda spelar på känsla! Även idag var vi sist kvar på banan. Det visade sig att vi spelar väldigt bra i mörker när vi inte behöver bry oss om våra märken. Vi föreslår att finalen spelas i nattmaraform! Denna boll gick i!

I morgon hoppas vi på nya tag, lägre varv och fler spik. Vi har bl a bytt boll på bana 3 vilket vi hoppas kan resultera i några gaddar!

1 kommentar:

  1. Bra kämpat även idag! Inget fel på träningsfliten här inte. Nästa gång måste ni ta med "Stirnlampen"
    Skall bli intressant att se den nya peggen. Vilket material?

    Kör hårt de två avslutande varven i morgon. Vi håller tummarna som vanligt här hemma.

    SvaraRadera